Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Cal omorât în urma unui accident rutier


Un cal lăsat nesupravegheat a fost omorât ieri dimineață, în urma unui accident rutier produs pe DN 2 D, în afara localității Bolotești. Accidentul s-a produs ieri dimineață, în jurul orei 6.30. Potrivit polițiștilor, un bărbat din Vidra, respectiv Gheorghe D., de 59 de ani, care conducea un autoturism marca Opel, a izbit un cal ce i-a ieșit în față. Animalul a fost lăsat nesupravegheat de stăpân și dat fiind faptul că afară era întuneric, șoferul mașinii nu l-a văzut la timp pentru a-l putea evita. În urma impactului animalul a murit, iar o femeie, respectiv Emanuela B., de 26 de ani, din Focșani, care se afla pe bancheta din dreapta, a suferit răni ușoare.
Inspectorul Cătălin Manea, din cadrul Serviciului Poliției Rutiere Vrancea, ne-a precizat că se fac cercetări pentru identificarea proprietarului animalului. Cel mai probabil, acesta va răspunde pentru producerea evenimentului rutier, dat fiind că el a fost cel care și-a lăsat animalul nesupravegheat.
De altfel, s-ar putea spune că șoferul din Vidra și pasagerul care se afla în mașină au avut noroc. Tot la Bolotești, dar în urmă cu câțiva ani, un incident asemănător s-a soldat cu decesul unui tânăr din Vrâncioaia. Atunci, ca și acum, un cal lăsat nesupravegheat de stăpân a apărut brusc în fața mașinii, animalul fiind izbit în plin. Din păcate, la acea dată au existat victime omenești.
De asemenea, la sfârșitul săptămânii trecute, la Tâmboiești, un șofer neatent a intrat în coliziune cu un alt autoturism care circula regulamentar, iar acesta din urmă a fost proiectat în două căruțe, care staționau pe marginea drumului. Caii au murit, iar cei doi căruțași au suferit răni ușoare. Accidentele de acest gen nu se opresc aici. În urmă cu aproximativ o lună, o căruță cu doi cai, lăsată pe marginea DN 2 E85, în apropiere de localitatea Obrejița, a fost pur și simplu spulberată de un tir. Caii au murit, iar căruța a fost făcută praf.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?