Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

VIDEO: Alegeri la conservatorii din Focşani


 

Conservatorii vor să mențină echilibrul în cadrul Uniunii Social Liberale, a declarat vicepreședintele PC, Constantin Avram, ieri, la conferința organizației municipale Focșani. La alegerile organizate în sala de la Hotelul Vrancea, singurul candidat penrru funcția de preșe-dinte a fost Lucian Vulpe. Pentru funcția de președinte executiv a candidat Dan Ionuț Teleanu, iar pentru funcția de prim vicepreședinte – Mihai Anastasiu. De altfel, alegerile au reprezentat un vot de încredere acordat conducerii interimare a PC Focșani. Tot ieri au fost aleși cei 40 de delegați la conferința județeană a PC.
Observator al alegerilor de la Focșani, vicepreședintele PC, Constantin Avram,  a afirmat că USL este singura alternativă la guvernare și trebuie să propună un program de guvernare credibil. „Rolul nostru, al conservatorilor în USL este de a fi un factor de echilibru. Trebuie să trimitem acest mesaj colegilor din USL”, a afirmat vicepreședintele Constantin Avram.
Prezent la eveniment, vicepreședintele PNL, Eduard Lambrino, a atras atenția asupra problemelor economice cu care se va confrunta România în anii următori. Liberalul a explicat că deși USL va câștiga alegerile din 2012, urmează o perioadă dificilă pentru România din cauza măsurilor economice iresponsabile luate de actuala putere, respectiv creditele de zeci de miliarde de euro. „Principalul liant al USL este relația foarte bună dintre cei trei președinți”, a precizat Eduard Lambrino.
Conservatorii prezenți la confe-rință au atras atenția și asupra necesității de a derula acțiuni și de a participa la alegeri împreună cu PSD și PNL. „Trebuie continuate acțiunile comune cu cei de la PSD și PNL în Focșani dacă dorim ca la final să ne putem declara învingători. Dacă nu vom merge împreună, nu se știe, cunoscute fiind mijloacele pe care le aplică partea cealaltă, ce se va întâmpla”, a afirmat Vasile Dumitrașcu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?