Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Baruri sau restaurante aeriene


Ce faci cu un avion când iese din funcțiune? Îl transformi într-un bar, restaurant ori chiar hotel. Cel puțin acest concept au aplicat patronii unor localuri situate chiar în aeroporturi, în foste aeronave dezafectate. Cât succes au avut managerii localurilor cu noile lor strategii de marketing? Călătorii nevoiți să aștepte în aeroport un avion întârziat ori mai rău, o cursă anulată, își pot petrece timpul într-un bar ori restaurant cu totul și cu totul special. De fapt, localurile sunt amplasate în interiorul unor foste aeronave. În prezent, în lume există cinci astfel de aeroporturi, care găzduiesc asemenea localuri de petrecere a timpului și de savurat o băutură.
Runway 34 este situat la cinci minute de mers cu mașina de Aeroportul Internațional Zurich (ZRH), din Elveția. De departe, acest bar este unul dintre cele mai impresionante din cele cinci. Runway 34 adăpostește în interiorul localului un imens aparat sovietic Ilyshin IL 14. Aeronava este complet închisă și delimitată de o mică structură, înconjurată de mesele de bar.
Așadar, dacă aveți o escală lungă la ZRH ori coborâți chiar în Zurich, merită să savurați o cafea în Runway 34, la doar cinci minute de mers cu autoturismul de aeroport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?