Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Lungmetrajul “Ultimul corupt”, continuare a filmului “Poker”


Regizorul Sergiu Nicolaescu a început, marți, filmările pentru cea mai recentă producție a sa, „Ultimul corupt”, care îi reunește în distribuție pe Valentin Teodosiu, Vladimir Găitan, Cătălina Grama (Jojo) și George Mihăiță. Astfel, mafiotul Titel Pangică (Horațiu Mălăele) a devenit doctor în științe și a donat bani pentru un muzeu memorial închinat vieții și operei sale: de la vânzător de rame în Obor la senator. Custodele muzeului este bunul său prieten Claudiu Vițelaru (Valentin Teodosiu), căruia i-a furat locul de senator. Partenerul lor de poker, chirurgul plastician Horia Vrabete (Vladimir Găitan), continuă să ajute nevestele disperate să ia viața în piept cu ajutorul silicoanele. Iubita lor „prin rotație”, Monica Lăcustă, interpretată de Cătălina Grama (Jojo), a ajuns să aibă și ea o funcție în guvern. Apare, în sfârșit, și Marcel (Ion Rițiu), pe care l-au așteptat mai rău ca pe Godot în „Poker”.
Marcel – general din serviciile secrete – trebuie să rezolve eterna și fascinanta cerință a celor de la Bruxelles: să aresteze un corupt. Åži cine este mai la îndemână pentru acest lucru decât unul dintre prietenii de-o viață?
În mod firesc, rolurile principale sunt continuate tot de către cei care le-au dat viață în „Poker”. Însă, de data aceasta, regizorul și-a îndeplinit și dorința de a-l avea pe George Mihăiță în distribuție – el îi va da viață lui Hristu Belciug, vicele lui Titel. Actorul va fi unul dintre ingredientele-cheie care vor puncta mult mai savuros comedia satirică. Sergiu Nicolaescu se declară absolut încântat de prezența marelui actor la cadru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?