Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Pensionare batjocorite pentru câţiva lei


Pentru câțiva lei din pensie, o bătrână din comuna Garoafa a ajuns să fie batjocorită de un bărbat în stare de ebrietate. Săptămâna acesta procurorii l-au trimis pe inculpat în fața instanței de judecată. Un alt caz de acest gen a ajuns deja pe rolul Curții de Apel Galați, după ce inculpatul a fost nemulțumit de cei nouă ani de închisoare la care a fost condamnat în urma faptelor sale

Bărbatul care în luna iulie a violat o bătrână, pentru că a îndrăznit să nu-i dea banii din pensie, a fost trimis în judecată. Odată finalizată urmărirea penală, dosarul a fost trimis Judecătoriei Focșani, instanța competentă în soluționarea acestor infracțiuni.
Nicolae N., de 42 de ani, care putea foarte bine să-i fie copil Paraschivei C., de 78 de ani, a pătruns în casa bătrânei cu gândul de a-i lua pensia. Pentru că bătrâna nu a vrut să-i dea nici un leu, bărbatul s-a enervat și a supus-o unei partide de amor forțat. A doua zi de dimineață, femeia a povestit cele întâmplate și astfel, organele de poliție au fost anunțate.
Anchetatorii au stabilit următoarea situație de fapt, care a fost reținută și în rechizitoriu. Inculpatul știa că bătrâna primise pensia. Bătrâna n-a vrut să spună cu nici un chip unde ținea banii. Ca să nu spună că a bătut drumul  degeaba până la casa Paraschivei, a obligat-o pe aceasta să întrețină relații sexuale. Omul știa că bătrâna locuiește singură, iar la momentul în care a comis fapta, era sub influența băuturilor alcoolice. Nicolae a fost reținut de polițiști, iar a doua zi după faptă a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă Judecătoriei Focșani pentru violare de domiciliu, viol și tentativă la infracțiunea de tâlhărie. 

***

Un alt caz care a șocat prin brutalitatea faptelor comise asupra unei femei cu o vârstă respectabilă, este cel al lui Nelu Andrieș, bărbatul acuzat că a violat și tâlhărit o bătrână din Vrâncioaia. După ce a fost condamnat la nouă ani de pușcărie pentru fapta sa, Nelu a formulat apel, care se va judeca la Curtea de Apel Galați în perioada următoare. În fața judecătorilor focșăneni, omul a susținut că de fapt victima i-a propus să se iubească împreună și chiar i-ar fi dat 20 de lei pentru asta. Fapta datează din noaptea de 17 spre 18 aprilie 2011, dar varianta inculpatului nu a putut fi luată în considerație de către judecători, care l-au găsit vinovat de comiterea faptei de viol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?