Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

VIDEO: Locuinţa unui focşănean, laborator de droguri


 

Un bărbat de 33 de ani, din Focșani, considerat a fi liderul unei rețele infracționale specializată în trafic de droguri de risc, a fost reținut. Polițiștii antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Crimina-lității Organizate București au descoperit la domiciliul din București al focșănea-nului, un laborator amenajat pentru producerea și prepararea canabisului. Timp de aproximativ două luni, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București -Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii DIICOT- Structura Centrală, au desfășurat investigații, reușind probarea activității infracționale a unui suspect de trafic de de canabis, considerat liderul unei grupări infracționale, care acționa pe raza capitalei.
Pe 18 august, polițiștii antidrog l-au prins în flagrant pe R. G., de 33 de ani, domiciliat în municipiul Focșani, în timp ce vindea unei persoane aproximativ două grame de canabis, cu suma de 100 de lei. Ulterior, în baza autorizației obținute de la Tribunalul București, polițiștii antidrog au desfășurat o percheziție la reședința suspectului din capitală. Aici a fost descoperit un laborator funcțional amenajat pentru producerea și prepararea canabisului. De la percheziție au fost ridicate, pentru cercetări, aproximativ 4,5 kilograme de masă vegetală uscată și verde din plante de canabis, patru telefoane mobile și patru cartele SIM.
Suspectul a fost condus la sediul DIICOT- Structura Centrală pentru audieri, iar procurorul de caz a emis pe numele său ordonanță de reținere, pentru săvârșirea infracțiunilor de cultivare, producere, fabricare, experimentare, extragere, preparare, transformare, oferire și punerea în vânzare a drogurilor de risc.
Polițiștii BCCO București- Serviciul Antidrog continuă cercetările în acest caz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?