Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

Accident de motocicletă soldat cu trei victime


Trei persoane au ajuns la spital, în urma unui accident ru-tier produs ieri după-amiază, pe Bulevardul Gării din Focșani. Potrivit polițiștilor, vinovată de producerea acestuia s-ar face o bătrânică, angajată în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure. Ea a fost acroșată de o motocicletă, pe care se aflau două persoane. Motociclistul, dar și tânăra care îl însoțea au ajuns la spital. Nici bătrânica nu a scăpar nevătămată, ea ajungând la rându-i pe mâna medicilor. Doctorii spun că bătrânica ar fi singura care a suferit răni grave.
Din primele informații a reieșit că motociclistul a observat-o pe femeie, așa că a frânat în încercarea de a o evita, dar s-a dezechilibrat și a căzut pe partea carosabilă. Astfel, toate cele trei persoane au fost rănite. Ele au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale.
Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul și în funcție de rezultatul anchetei se vor lua și măsurile care se impun. 

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?