Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Echipele vrâncene intră, din nou, în focul Cupei României


Trei echipe de fotbal vrâncene vor evolua astăzi în cadrul etapei a doua a Cupei României. CSM 2007 Focșani și CS Național Golești vor evolua pe teren propriu și vor întâlni două formații gălățene, Politehnica Galați respectiv Oțelul II Galați, în timp ce FC Panciu se va deplasa la Buzău, pentru a evolua împotriva unei echipe din liga a cincea, Viticultorul Breaza. Partidele sunt programate de la ora 17.30, într-o singură manșă eliminatorie. În caz de egalitatate la finalul celor 90 de minute, se vor juca prelungiri și, dacă va fi nevoie, se vor executa lovituri de departajare.

CSM 2007 Focșani – Poli Galați (ora 17.30, Stadion Milcovul- Focșani)

Gruparea pregătită de Adrian Toma și Aurel Pastia s-a calificat în etapa a doua a competiției KO după victoria, 6-3 obținută pe terenul Gloriei Ivești (Galați). Sorții au scos în calea vrâncenilor o altă echipă din orașul de la malul Dunării, Poli, formație care este antrenată de un fost tehnician al CSM-ului, Damian Băncilă. Cele două formații ar fi trebuit să dispute și o dublă manșă amicală, dar testele de verificare au fost anulate deoarece CSM și Poli se vor întâlni și în prima etapă a sezonului 2011-2012 al ligii a treia la fotbal. Pentru confruntarea de astăzi, focșănenii au la dispoziție întreg lotul de jucători și și-au propus un parcurs cât mai lung în Cupă. Partida va fi arbitrată de Georgian Ionescu, iar asistenți sunt Cătălin Guloiu și Vasile Popescu (toți din Buzău).
CS Național Golești – Oțelul II Galați (ora 17.30, Stadion Florin Jelea – Golești)
Câștigătoarea fazei județene a Cupei, CS Național Golești va avea astăzi o misiune dificilă. După ce a reușit supriza și a eliminat o echipă din eșalonul al treilea, CSM Rm. Sărat (n.r. 2-1 pentru Național), goleștenii vor evolua în fața propriilor suporteri împotriva unei alte grupări din eșalonul trei, Oțelul II Galați. Chiar dacă a pierdut mai mulți jucători, echipa satelit a campioanei Ligii I formează o echipă redutabilă, iar partida poate fi deschisă oricărui rezultat. Întâlnirea va fi condusă la centru de un component al lotului divizionar A, băcăuanul Cristi Sava. Acesta va fi ajutat la cele două linii de Marian Fridl (Comănești) și Bogdan Terente (Bacău).

Viticultorul Breaza – FC Panciu (ora 17.30, Stadion Cornel Negoescu – Buzău)

La primul meci oficial în cadrul Cupei României, FC Panciu va evolua pe terenul sintetic „Cornel Negoescu” din Buzău împotriva campioanei județene din Buzău, Viticultorul Breaza, o grupare de liga a cincea Confruntarea va fi arbitrată de Florin Ghimbășan (Brașov), iar la cele două linii vor oficia Petre Joszef și Laszlo Bucsi (ambii din Sf. Gheorghe). Păncenii tratează cu seriozitate jocul de astăzi pentru a nu avea surpize neplăcute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?