Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636
Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636

Echipa de rugby Under 14 merge pe Litoral


   Formația de rugby Under 14 a Liceului cu Program Sportiv Focșani va participa în perioada 2-7 iulie la primul turneu al Campionatului Național de minirugby, întrecere care se va desfășura la Constanța. Åžedința tehnică este programată pentru data de 2 iulie, ora 18.00, la Complexul Cleopatra din Mamaia.
   Anul acesta se vor organiza turnee dedicate pentru sportivii U10, U12 și U14, în conformitate cu Hotărârea Biroului Federal al Federației din 26 ianuarie. Competiția, trei turnee, este deschisa tuturor echipelor doritoare să participe, iar după terminarea ultimului turneu se vor decerna titlurile de Campioni Naționali la fiecare categorie de vârstă, precum și locurile II, III și IV.
   Pentru a ocupa unul dintre aceste locuri, echipele sunt obligate să participe la toate cele trei turnee. Competițiile se desfășoară după regulamentul jocului de minirugby. Al doilea turneu este programat în perioada 11-12 august, la Cluj Napoca, iar turneul al treilea se va desfășura în zilele de 8 și 9 septembrie, la București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?