Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613
Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613

Olimp Focşani participă la „Bacău Streetball Challenge“


În perioada 6-7 august, va avea loc concursul de baschet „Bacău Streetball Challenge”, destinat amatorilor de sport și nu numai. Evenimentul se va desfășura în curtea Colegiului Național „Ferdinand I” din Bacău. Fiecare echipă este formată din minim trei jucători și o rezervă opțională. Jocul poate începe și poate fi terminat în minim doi jucători.
La competiție va participa și formația Olimp Focșani, care va fi alcătuită din patru baschetbaliști ai Liceului cu Program Sportiv Focșani: Alin Olaru, Andrei Neguroiu, Vasile Pîrvu și Ionuț Olaru. Interesant este faptul că cei patru baschetbaști focșăneni și-au plătit din propriul buzunar taxa de participare la această competiție.
Scopul major al turneului este de a deschide și îndruma tinerii spre mișcare și practicarea sportului într-un cadru organizat, oferind o alternativă sănătoasă în ceea ce privește petrecerea timpului liber. În cadrul turneului de streetball, pe lângă activitățile destinate baschetului, participanții, prietenii acestora și publicul spectator vor fi angrenați în diverse concursuri interactive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?