Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Poliţistul Anghelache, operat la ligamente


Unul dintre polițiștii din cadrul Serviciului Poliției Rutiere (SPR), accidentat pe data de 15 iulie, pe raza localității Garoafa, a fost operat, într-un spital din București. Potrivit colegilor săi, Nicușor Anghelache a fost operat de ligamente. Deși, în primă fază, starea de sănătate a lui Nicușor Anghelache părea a fi mai bună decât cea a colegului său de suferință, Tudorel Ivan, ulterior s-a dovedit că și el a suferit răni serioase. Cei doi oameni ai legii accidentați pe E85, în timp ce se aflau în timpul serviciului, mai au nevoie de ceva timp până când își vor reveni complet și vor putea merge din nou la serviciu. Potrivit polițiștilor din cadrul SPR, Tudorel Ivan ar fi primit 60 de zile de îngrijiri medicale.
Åžeful celor doi oameni ai legii, comisarul șef Viorel Gheorghe, spune că starea de sănătate a celor doi este bună. „Starea lor de sănătate este bună, dar au nevoie de repaus până când își vor reveni complet. Din ce știu, amândoi au fost externați din spital”, ne-a spus comisarul șef Viorel Gheorghe.
Reamintim că polițiștii Nicușor Anghelache și Tudorel Ivan au ajuns la spital pe data de 15 iulie, după ce autoturismul de serviciu în care se aflau a fost făcut acordeon de o dubiță, condusă de un bărbat din localitatea Sascut, județul Bacău. La aproximativ un kilometru distanță de intersecția cu Ciușlea, spre Tișița, oamenii legii au oprit mașina de serviciu pentru a verifica un șofer care se deplasa cu o dubă cu numere de București, pe contrasens. Oamenii legii, care se deplasau pe direcția Focșani -Tișița, au oprit și i-au cerut șoferului dubei cu numere de București documentele pentru verificări, după care s-au întors la mașina de serviciu. În timp ce verificau actele bărbatului, autoturismul Poliției, un logan MCV cu numărul de înmatriculare B 19 JZS, a fost lovit în plin de o altă dubă, condusă de un băcăuan. În urma impactului foarte puternic, mașina poliției a intrat în duba oprită de polițiști pentru verificări, care se afla în față. Duba a ajuns în șanț, iar mașina poliției a fost întoarsă cu fața spre Garoafa, deși înainte de accident era cu fața către Tișița. Åžoferul din Bacău, care s-ar face vinovat de producerea accidentului, spunea atunci că nu a văzut mașina poliției, pentru că a fost orbit de soare. Ulterior, s-a constatat că acesta era cam obosit, după multe ore de condus.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?