Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

Brad Pitt şi Angelina Jolie sunt prizonieri ai propriei lor celebrităţi


Actor, scenarist și producător, Matt Damon este o persoană căruia îi reușește totul. Deși este o mare vedetă, atât în Statele Unite, cât și în lumea întreagă, el face totul ca să nu pățească precum marele lui prieten, Brad Pitt, care suferă inconvenientele celebrității.
El consideră că Brad Pitt și Angelina Jolie sunt prizonierii propriei lor celebrități. Matt Damon a vorbit despre celebritate la o emisiune de pe canalul german TELE 5. Deși este o mare vedetă, Damon reușește să ducă o viață liniștită, alături de soția lui, Luciana, și cele patru fiice ale lor.
Este un lucru pe care nu l-a reușit Brad Pitt. ‘Am prieteni care sunt ca niște prizonieri. De exemplu Brad Pitt și Angelina Jolie. Nu pot merge nicăieri. Dacă ies să se plimbe, totul devine un incident internațional’, a spus actorul. ‘Sunt foarte fericit pentru că trăiesc cum trebuie între cele două lumi. Fac meseria care-mi place și de care am nevoie, dar nu-mi trebuie trupe paramilitare ca să mă apere când ies din casă!’, arată el. ‘Nu sunt la fel extravagant ca celelalte vedete. Poate pentru că nu sunt căsătorit cu o actriță’, a declarat el și în revista People.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?