Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633

Copil accidentat grav


Un copil de 12 ani, din Mărășești, a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost implicat într-un accident de circulație. Accidentul s-a produs miercuri, la ora 18.40, pe o stradă din orașul Mărășești. Polițiștii spun că Vasile C., de 53 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, a acroșat și accidentat grav un băiat în vârstă de 12 ani, din Mărășești, care a traversat strada prin loc nepermis și fără să se asigure.
Tot miercuri, la ora 20.38, pe raza municipiului Focșani, a fost depistat Ion T., de 57 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, având o îmbibație de 0,88 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Polițiștii i-au întocmit șoferului dosar penal și continuă cercetările. Tot polițiștii din cadrul Biroului Rutier l-au oprit în trafic, pe strada Mărășești, din Focșani, și pe Ilie Prodan, din Milcovul, care conducea un autoturism Reanult Trafic.
Numerele de înmatriculare ale autoturismului nu erau conforme cu standardele în vigoare, motiv pentru care șoferul a fost sancționat contravențional. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că autoturismul este ra-diat din circulație de la finele anului 2008. Åži în acest caz a fost întocmit dosar penal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?