Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Premii pentru cele mai bune reviste şcolare


Cele mai bune publicații școlare, înscrise în cadrul celei de-a XI-a ediții a Concursului Interjudețean de Reviste Åžcolare, au fost răsplătite cu premii în cadrul unei festivități ce a avut loc sâmbătă, la Casa Corpului Didactic „Simion Mehedinți” din Focșani. Marele premiu a fost obținut de „Revista Noastră”, a Colegiului Național „Unirea”, care a obținut suma de 300 lei. La nivel preșcolar și primar, premiul I nu s-a acordat, însă premiul II a fost obținut de revista „Atelier Didactic”, publicată de Åžcoala nr.3 din Focșani. Tot la aceeași secțiune, locul III a fost acordat Åžcolii din Garoafa, care s-a înscris în concurs cu revista „Mlădițe garofițe”.
La secțiunea învățământ gimnazial, locul I a revenit revistei „Clio”, publicată de Åžcoala din Mărășești, în vreme ce locul II a fost acordat revistei „Săvoiu” a Åžcolii „Constantin Săvoiu” din Târgu Jiu. Locul al III-lea la secțiunea învățământ gimnazial a fost adjudecat de Åžcoala „Duiliu Zamfirescu” din Focșani, cu revista „Muguri și Flori”. Tot pe locul III s-a clasat și Åžcoala „Åžtefan cel Mare”, care a prezentat în concurs revista „Nouă”.
În rândul revistelor publicate de licee, cea mai bună pu-blicație, care a obținut locul I, a fost cea editată de Colegiul Tehnic „Gh. Balș” din Adjud. Este vorba de revista „Contraatac”. Locul II a fost ocupat de revista „Independența”, publicată de un liceu din Sibiu, în vreme ce pe locul III s-a clasat revista Colegiului „Gh. Asachi”, din Focșani.
Pentru fiecare secțiune în parte, locul I a constat într-un premiu de 150 lei, ocupanții premiului II câștigând un premiu în valoare de 100 de lei, iar premiul III a fost răsplătit cu câte 50 de lei. În total, în cadrul celei de-a XI-a ediții a Concursului Interjudețean de Reviste Åžcolare, s-au înscris 34 de unități școlare, atât din județ cât și din afara acestuia. Atât revistele desemnate câștigătoare cât și celelalte publicații participante pot fi răsfoite la sediul Casei Corpului Didactic „Simion Mehedinți”, la sala de lectură a bibliotecii acestei instituții.
Cea de-a a XI-a ediție a Concursului Interjudețean de Reviste Åžcolare s-a desfășurat cu susținere din partea Casei Corpului Didactic „Simion Mehedinți” din Focșani.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?