Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Medicul Viorel Vrabie va fi înmormântat la Coteşti


Trupul neînsuflețit al medicului Viorel Vrabie a fost depus, ieri, la capela Bisericii „Sfântul Pantelimon” din curtea Spitalului Județean de Urgență din Focșani. Tot colectivul unității spitalicești regretă dispariția medicului Vrabie, fiind cu toții de părere că sistemul medical vrâncean a pierdut un om de seamă. „A fost un om deosebit pentru toată lumea, pentru colectiv, pentru județ. Un profesionist desăvârșit. Este o pierdere grea pentru familie, mai ales pentru mama mea, care l-a îngrijit foarte mult. A suferit destul, a avut o boală cumplită. S-a diagnosticat singur acum doi – trei ani și știa care e finalul”, a spus medicul Alexandru Vrabie, fiul medicului Viorel Vrabie.
Aceleași cuvinte de laudă la adresa mediclui Vrabie le are și medicul de la Serviciul de Ambulanță Județean Vrancea, Dănuț Ceamburu, care i-a fost prieten și vecin. „Îl cunosc pe domnul doctor Vrabie de peste 20 de ani, pentru că am fost și vecini. Au fost niște ani în care am avut un vecin deosebit, cu o valoare deosebită. L-am cunoscut ca și profesionist, cu o cultură deosebită, cu un stil de a conduce deosebit. Åžtia să aplaneze conflictele, să țină atmosfera plăcută. Prin pierderea lui, mă simt mai sărac…”, a spus medicul Dănuț Ceamburu. Medicul Viorel Vrabie va fi înmormântat miercuri, la Cotești.
Reamintim că fostul medic șef al Laboratorului de Radiologie din cadrul Spitalului Județean de Urgență din Focșani, medicul Viorel Vrabie, a decedat sâmbătă noapte. Medicul suferea de cancer pulmonar, iar sâmbătă a fost adus de fiul său la spital, fiind internat la Secția de Terapie Intensivă, unde a și decedat. Acesta a fost medic șef de laborator aproape 20 de ani, ieșind la pensie în urmă cu doi ani de zile.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?