Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631
Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631

Bărbat mort în accident


Un bărbat de 43 de ani, din Câmpineanca și-a pierdut viața sâmbătă, în urma unui accident de circulație în care a fost implicat. Accidentul s-a produs la ora 7.17, în afara localității Garoafa. Polițiștii care au efectuat cercetări la fața locului spun că mașina lui Dorică Iordache s-a răsturnat pe câmp din cauza vitezei. „Conducătorul auto, în vârstă de 43 ani, din comuna Cîmpineanca, în timp ce conducea autoturismul marca BMW, din cauza neadaptării vitezei la carosabilul umed și ploaie, a pierdut controlul autoturismului, răsturnîndu-se pe cîmp. În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto”, a declarat inspector Cătălina Olteanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea. Martorii spun că bărbatul a fost scos dintre fiare de pompierii de la descarcerare iar medicii care au ajuns la locul accidentului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. În momentul accidentului, bărbatul era singur în mașină. Oamenii legii continuă cercetările în acest caz pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul.
Un alt accident s-a produs vineri după-amiază, în afara localității Slobozia Bradului. Constantin E., de  43 ani, din Ploiești, în timp ce conducea o autoutilitară, din neatenție a tamponat un autoturism Dacia, care în urma impactului a fost proiectat într-un autoturism Dacia 1310. În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a lui Alin C., de 18 ani și a lui Aurel L.,  de 22 ani, ambii din Slobozia Bradului.
Tot la sfârșitul săptămânii trecute, lucrătorii din cadrul Postului de Poliție Ploscuțeni l-au identificat pe Tudorel R., de 18 ani, din localitate, în timp ce conducea autoturismul marca VW Golf pe raza comunei, fără să aibă permis de conducere. În cauză s-a întocmit dosar penal iar cercetările continuă.
Åži polițiștii din Tulnici     l-au identificat pe Neculai G., în vârstă de 54 ani, din Focșani, în timp ce conducea o autoutilitară deși avea o alcoolemie de 1,00 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a refuzat recoltarea de probe biologice pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele său a fost întocmit dosar penal și se fac cercetări pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice și refuz de recoltare de probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?