Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Jucătorii de la FC Panciu au primit prime pentru realizarea obiectivului


Motive de satisfacție pentru componenții echipei de fotbal FC Panciu. După ce au încheiat sezonul 2010-2011 al ligii a treia pe locul 6, la egalitate de puncte cu ocupanta locului 5, păncenii au intrat duminică în posesia unei prime speciale oferite de primarul orașului Panciu, Ion Petre.
De la petrecerea finalului de sezon nu au lipsit președintele Mihai Popescu, directorul sportiv Raul Cioran, antrenorii Ionică Serea și Dănuț Bolocan. „Vă mulțumesc pentru ceea ce ați realizat în acest sezon și pentru munca depusă. Primăria orașului Panciu va fi alături de fotbal și, în sezonul următor, antrenorii vor avea un obiectiv fix: promovarea în liga a doua. Avem o echipă valoroasă, o bază sportivă de excepție și ar fi păcat să nu avem și obiective mai îndrăznețe. Formăm o echipă va-loroasă, suntem o familie și țintim mai sus. În acest moment, FC Panciu este echipa-fanion a județului și trebuie să ducem mai departe acest nume”, le-a transmis jucătorilor, primarul orașului Panciu, Ion Petre, care, la banchetul de duminică a fost însoțit de viceprimarul Iulian Nica.
După încheierea sezonului competițional, Stadionul Orășenesc din Panciu va intra într-un amplu proces de modernizare.
Primăria și Consiliul Local Panciu se vor implica în construirea unor locuri de cazare pentru fotbaliști, în cadrul stadionului, dar și în igienizarea suprafeței de joc și a anexelor.
Reunirea lotului, pe 27 iunie
După ce și-au primit restanțele financiare, jucătorii s-au întrecut în dansuri. Fotbaliștii vor avea liber pînă pe 27 iunie, dată la care este programat primul antrenament la Stadionul Orășenesc. Ediția 2011-2012 a ligii a treia la fotbal va începe , cel mai probabil, vineri, 12 august, data exactă urmând să fie stabilită în ședința Comitetului Executiv al Federației Române de Fotbal din 20 iunie.
Gordin nu exclude revenirea la fosta sa echipă
La banchetul finalului de sezon, jucătorii echipei „dintre vii” l-au avut printre ei și pe portarul Vlad Gordin, fostul portar al echipei vrâncene. Acesta a jucat în acest sezon la Săgeata Năvodari, dar va redeveni jucătorul echipei din Panciu în cazul în care cei de la Săgeata nu achită datoria către FC Panciu. „Gordine, hai înapoi, avem nevoie de tine”, i-au transmis jucătorii portarului care a apărat poarta echipei păncene în urmă cu două sezoane.
Serea: „Felicitări pentru evoluția din retur”
Antrenorul principal al echipei din Panciu, Ionică Serea, a petrecut alături de elevii săi și le-a mulțumit jucătorilor pentru efortul depus în partea a doua a campionatului, când echipa sa a avut un reviriment și o serie de șapte meciuri fără înfrângere. „Felicitări pentru evoluția din retur. Au fost partide pe care le-am câștigat datorită experienței, dar și pregătirii fizice corespunzătoare. Pentru sezonul următor, conducerea clubului ne-a fixat un obiectiv pe care trebuie să-l îndeplinim doar dacă vom fi serioși și vom munci mai mult. Mulțumesc și celor care s-au implicat financiar, dar și cu inima la echipa din Panciu”, le-a transmis fotbaliștilor săi antrenorul principal, Ionică Serea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?