Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Mandatul de primar al lui Bîznă, validat


Judecătoria Focșani a validat, ieri, mandatul de primar al comunei Tulnici pentru Valentin Bîznă. Decizia a fost luată în Camera de Consiliu a Judecătoriei Focșani de către judecătorul desemnat. Valentin Bîznă a fost ales duminică, primar al comunei Tulnici obținând 1122 de voturi din cele 2183 voturi valabil exprimate. Consiliul Local al comunei Tulnici se va întruni în ședință de îndată sâmbătă, ședință în care Valentin Bîznă va depune jurământul de primar.

Judecătoria Focșani a validat, ieri, mandatul de primar al comunei Tulnici pentru Valentin Bîznă. „A fost dată hotărârea de validare a primarului comunei Tulnici, de judecătorul desemnat potrivit Legii 215/2001 modificată”, a declarat judecătoarea Luminița Duță, înlocuitorul purtătorului de cuvânt al Judecătoriei Focșani. Consiliul Local al comunei Tulnici se va întruni în ședință de îndată, sâmbătă, ședință în care Valentin Bîznă va depune jurământul de primar.
Primarul Valentin Bîznă a obținut 1122 de voturi din cele 2183 voturi valabil exprimate la alegerile parțiale pentru Primăria comunei Tulnici, arată datele finale de la Biroul Electoral de Circumscripție. Președintele Biroului electoral, Mircea Moise, a declarat că Alin Olteanu, candidatul PDL a obținut 820 de voturi iar viceprimarul Ion Buture a primit 168 de voturi. Valentin Bîznă le-a mulțumit celor care l-au votat și i-a felicitat pe contracandidații din cursa electorală. „Sper ca în continuare să fac tot ce e posibil pentru ca Tulniciul să înflorească la fel ca și celelalte comune din Vrancea. Alături de domnul președinte Marian Oprișan, care m-a susținut și mă susține, avem promisiuni că putem dezvolta comuna Tulnici”, a spus noul primar din Tulnici, Valentin Bîznă.

Primarul Valentin Bîznă, membru PSD

Noul primar al comunei Tulnici s-a înscris, luni, în Partidul Social Democrat, motivând că „PSD este singurul partid care nu-și trădează oamenii”, aluzie la faptul că PDL, partidul din care a făcut parte până înainte de campania electorală, l-a preferat pe Alin Olteanu în detrimentul său. „Am decis să mă înscriu în PSD, pentru că este singurul partid în care am încredere că poate face ceva pentru comunitatea noastră și este singurul partid care nu-și trădează oamenii. De asemenea, PSD este partidul care m-a sprijinit în campania electorală și care mi-a arătat că are încredere în valoarea unor oameni chiar dacă până acum nu au fost membrii acestui partid”, a afirmat primarul Valentin Bîznă. Președintele PSD Vrancea, Marian Oprișan, a confirmat că primarul Valentin Bîznă s-a înscris în PSD. „Domnul primar Valentin Bîznă a devenit membru al Partidului Social Democrat. Este un om corect, preocupat de binele locuitorilor din Tulnici și mă bucur că astăzi, comuna Tulnici are un primar care înțelege problemele oamenilor. A fost strategia noastră ca Valentin Bîznă să candideze independent, pentru că altfel nu puteam lupta cu statul pedelist și nu puteam învinge statul polițienesc. Mă bucur că astăzi, comuna Tulnici are un primar pe măsură, un primar care știe și înțelege problemele oamenilor, un primar care nu se va înconjura decât de oameni muncitori, de cetățenii dragi și harnici ai localității”, a afirmat Marian Oprișan.

Serbare câmpenească la Tulnici

Noul primar al comunei Tulnici, Valentin Bîznă, va organiza, duminică, o mare serbare câmpenească denumită „Tulniciul meu drag”, la care sunt invitați să participe toți locuitorii comunei dar și cei ai comunelor limitrofe.
Manifestarea va avea loc pe stadionul situat la intrarea în comuna Tulnici. Vor cânta pentru tulniceni Ansamblul Folcloric „Å¢ara Vrancei”, Condorul din Pașcani, Hora, Sofia Vicoveanca, Carmen Åžerban și Andra. Spectacolul va fi prezentat de Octavian Ursulescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?