Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Liceeni la ceas aniversar


Reprezentanții Grupului Åžcolar „G.G. Longinescu” din Focșani au încercat să-și promoveze activitatea, în cadrul unei petreceri organizate aseară, la Club Extrem din Focșani, sub genericul „Seara Longinescu”. La acest eveniment au participat absolvenți ai Grupului Åžcolar „G.G. Longinescu”, care au depănat amintiri plăcute. De asemenea, cei mai talentați dintre elevi au pregătit un scurt spectacol de muzică, dans și voie bună. „Seara Longinescu” a fost activitatea ce a încheiat manifestările organizate cu prilejul „Zilei Porților Deschise”.
Sărbătoarea „longiniștilor” a debutat încă de joi, 19 mai, când a fost lansat și proiectul „U4Energy”. În cadrul manifestărilor dedicate „Zilei Porților Deschise” a fost lansat și proiectul „Tineri pentru mediu”. Cei mai talentați dintre elevi au interpretat pentru colegii lor, dar și pentru profesori sceneta „Costică”, fiind organizat și un concurs, intitulat „Mediul sănătos” sau acti-vitatea „Illusions perdues – Balzac”.
Elevii au luat parte la o serie de sesiuni de referate pe diverse teme de interes. Oaspeți de seamă ai Grupului Åžcolar „G.G. Longinescu”, în cadrul acestor activități, au fost elevii Åžcolii „Nicolae Iorga” și cei ai Åžcolii „Alexandru Vlahuță”, alături de elevii de la Åžcoala cu clasele I – VIII din Garoafa. De asemenea,   le-a mai fost alături, într-un moment atât de important pentru liceeni, și Rodica Bongeag, reprezentant al Agenției pentru Protecția Mediului Vrancea.
Toate activitățile derulate la Grupul Åžcolar „G.G. Longinescu” din Focșani au avut scopul de a prezenta oferta educațională a unității de învățământ, în speranța că un număr cât mai mare de absolvenți de gimnaziu își va continua studiile în cadrul acestui liceu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?