Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631
Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631

Proiectile descoperite la Vânători şi Năneşti


Două proiectile explozive au fost ridicate, miercuri, de pirotehniștii de pe raza comunelor Vânători și Nănești. În jurul orei 09.30, specialiștii pirotehniști din cadrul Inspectoratului pentru situații de urgență s-au deplasat în comuna Vânători, de unde au ridicat un proiectil exploziv calibrul 76 milimetri, muniția fiind găsită de Valentin B.,  pe un câmp de pe raza comunei.
Trei ore mai târziu, pirotehniști din cadrul inspectoratului s-au deplasat în comuna Nănești unde au identificat un proiectil exploziv de calibru 100 milimetri, muniția fiind descoperită de Traian A. în timpul lucrărilor agricole. 
În ambele cazuri muniția neexplodată a fost ridicată și transportată la depozitul special amenajat pentru a fi distrusă. În aceeași zi, personalul specializat din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență a fost solicitat, prin intermediul numărului unic de urgență 112, să intervină pentru soluționarea a trei situații medicale de urgență.
Paramedicii au intervenit în Focșani și în comuna Gugești și au acționat pentru acordarea primului ajutor medical calificat și transportul pacienților la spital, unde au fost preluați de medicii de gardă din cadrul Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” Focșani la Unitatea de Primire Urgențe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?