Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Parcul înfrumuseţat pentru sezonul estival


Parcul municipal din Adjud a început să capete o nouă înfățișare, una mai proaspătă, curată și colorată. Apropierea verii a determinat autoritățile să inițieze activități de curățenie și plantare de răsaduri de flori în parc. Au fost distribuite materialele și echipamentele necesare de grădinărit celor care se ocupă de această activitate pentru ca parcul să arate cât mai frumos în cât mai scurt timp.
După ce au stricat cuiburile de ciori,  fiind din ce în ce mai puține păsări gălăgioase, cei responsabili cu curățenia au măturat și spălat trotuarele, au adunat mizeria din spațiile verzi și au plantat diverse flori pentru un mediu mai colorat și vioi.
Adjudenii sunt încântați ca în fiecare an de acțiunile demarate de primărie pentru a înfrumuseța cât de cât parcul, chiar dacă bugetul e destul de restrâns. „E bine că au făcut și atât pentru a schimba aspectul parcului. Ne-am dori foarte mult să repare fântâna arteziană din parc iar în acest fel am fi atrași mai mult de acest colț de natură”, a spus o adjudeancă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?