Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Elevii, trimişii iepuraşului pentru colegii săraci


Elevii Colegiului Tehnic „Gh. Balș” din Adjud au demonstrat că au suflet mare, iar în pragul sărbătorilor de Paști au contribuit, din puținul lor, pentru a oferi un strop de bucurie și speranță copiilor nevoiași. La initiativa Consiliului Åžcolar al Elevilor din cadrul unității de învățământ adjudene a fost organizată acțiunea „Suflet pentru Suflet”, în cadrul campaniei „Åži copiilor le pasă”, demarată anul trecut și derulată la nivelul întregului județ.
Acțiunea a constat în colectarea de obiecte de îmbrăcăminte, jucării și dulciuri ce vor fi împărțite copiilor ce provin din familii cu posibilități materiale modeste. Anul acesta, liceenii adjudeni și-au îndreptat atenția și darurile asupra elevilor nevoiași care învață la Åžcoala Generală cu clasele I-IV și Grădinița cu Program Normal din Copăcești și Åžcoala Generală cu Clasele I-VIII Ruginești, toate din comuna Ruginești.
Peste o sută de copii din unitățile de învățământ amintite au așteptat cu nerăbdare vizita colegilor mai mari de la Adjud și au fost încântați de darurile primite, mai ales că au fost primite în pragul sărbătorilor pascale.
Acțiunea „Suflet pentru suflet” s-a derulat sub îndrumarea consilierului educativ al Colegiului Tehnic „Gh. Balș” din Adjud Cecilia Sava, în colaborare cu psihologul școlar Adriana – Carmen State și profesoara Rodica Urda. „Pentru copiii noștri, a devenit tradiție acest gen de manifestări, care au un impact extrem de pozitiv asupra școlii în general. Anul acesta, elevii Colegiului au mai inițiat și desfășurat și alte acțiuni și proiecte, având ca temă prevenirea consumului de droguri și nonviolența. Acest fapt dovedește conștientizarea și sensibilizarea elevilor noștrii față de nevoile și suferințele semenilor”, a declarat Maria Bîrlă, directorul Colegiului Tehnic „Gh. Balș” din Adjud.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?