Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Nick Cannon le-a compus un cântec viitorilor săi gemeni


Nick Cannon a compus un cântec plin de sfaturi pentru viitorii săi gemeni. El le-a scris o scrisoare sub formă de cântec, intitulat ‘Letter to my unborn children’. Postată pe contul său de Twitter, piesa se bucură deja de mare succes.
Între sfaturi și declarații de dragoste, compozitorul pune și fraze șocante: ‘Mama voastră este dintre cele mai bune și, când o să vă văd prima oară, o să vă spun: fata mea, fii atentă, băiatul meu, împinge!’. Cântărețul îi mai avertizează: ‘Vă vor urî culoarea pielii, faptul că v-ați născut, casele și pe mama voastră. Mă vor urî pentru că v-am scris cântecul ăsta’. Înainte de a încheia, el le dă un ultim sfat: ‘Nu fiți prea religioși, este o afacere. Nu-mi place să spun asta, dar este purul adevăr’.
Mariah Carey, 42 de ani, și Nick Cannon, 31 de ani, n-au reușit deocamdată să se pună de acord în privința numelor pe care le vor da băiatului și fetei lor. ‘Așteptăm să-i vedem ca să ne hotărâm’, dar ‘Nick și cu mine ne gândim la niște prenume de când ne-am cunoscut’, a mărturisit cântăreața.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?