Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Diplome, culegeri şi bani pentru micii matematicieni


Elevii care au obținut rezultate deosebite la olimpiadele și concursurile județene de matematică au fost răsplătiți ieri, în cadrul unei festivități organizate la sediul Inspectoratului Åžcolar Județean (ISJ) Vrancea. Astfel, în sala de ședințe a instituției și-au dat întâlnire cei mai buni matematicieni din rândul elevilor. Pentru aceștia, șefii învățământului vrâncean au pregătit diplome și multe cuvinte de laudă. Pentru performanțele obținute la olimpiada de matematică au fost oferite 9 diplome cu premiul I, alte zece diplome pentru premiul al II-lea și 15 diplome pentru ocupanții locului al III-lea. De asemenea, alți 119 elevi, care au obținut mențiuni, au fost răsplătiți cu diplome.
Åži elevii care au obținut rezultate de excepție la Concursul „+ – Poezie” au fost răsplătiți cu diplome din partea ISJ Vrancea. Au fost oferite două diplome pentru ocupanții locului I, alte două pentru ocupanții locului al II-lea, patru diplome pentru elevii care au obținut locul al III-lea, dar și diplome pentru cei 32 de elevi care au obținut mențiuni. La concursul „Adolf Haimovici” au fost oferite 32 de premii și alte 25 de mențiuni.
Sponsorii acestui eveniment, organizat ieri la sediul ISJ Vrancea, au fost profesorii de matematică de la Åžcolile „Ion Basgan” și „Åžtefan cel Mare”, Colegiul „Traian Vuia”. Au mai sponsorizat și profesorii Mihaela Diaconu de la Åžcoala „Åžtefan cel Mare” din Focșani, alături de Dănuț Popoiu și Cristinel Åžtiru, ambii cadre didactice la Colegiul Național „Unirea”, Monica Lăcătuș, inspector de Limba Română, și inspectorul de matematică Daniela Sârghie. De asemenea, au contribuit la susținerea evenimentului și editurile „Gil” din Zalău, Editura „Nomina” din Pitești și Editura „Bârchi” din Ti-mișoara, care au oferit pre-mianților culegeri de mate-matică. „Le mulțumesc doamnelor și domnilor directori Roxana Vornic, Tiberiu Dima și Ioan Negoescu pentru buna organizare și desfășurare a etapelor județene ale olimpiadelor și concursurilor de matematică”, a spus Daniela Sârghie, inspector de specialitate în cadrul ISJ Vrancea. Elevii au primit, împreună cu diploma și cărțile de matematică, și mici recompense în bani. Pentru premiul I au primit 50 lei, pentru premiul al II-lea 35 lei, iar pentru premiul al III-lea 25 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?