Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

Ruladă de carne tocată cu spanac şi legume


Ingrediente:
2 felii de pâine 
1 ceapă 
200 g spanac
sare, piper negru
busuioc
1 linguriță muștar
2 cuburi concentrat de vită
100 g cașcaval
1 cutie roșii decojite
500 g carne tocată de vită
1 ou, 1 linguriță muștar, 2-3 căței de usturoi
250 g cartofi
o pungă legume congelate
2 linguri ulei, 1 lingură pastă de tomate.
 
Mod de preparare:
Carnea tocată se amestecă cu pâinea înmuiată și stoarsă bine, oul, muștarul, ceapa tocată, sare, piper, busuiocul, concentratul de vită sfărâmat, usturoiul tocat. Se întinde compoziția de carne pe o folie de aluminiu, într-un dreptunghi. Se presară deasupra spanacul scurs bine, pe care l-am fiert întâi pe jumătate, apoi cașcavalul ras și roșiile pasate bine. Se rulează carnea, se pune într-o tavă unsă, peste care se pune folie de aluminiu și se coace în cuptorul încins circa 50 de minute.
 Pentru sote călim în puțin ulei o ceapă, adăugăm cartofii fierți și tăiați cubulețe și mazărea cu morcovul fiert, de la pungă. Se sărează și se piperează după gust. Se decorează cu pătrunjel. 
Poftă bună!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?