Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Kate Middleton ar vrea să poarte flori în păr


Camilla ar dori foarte mult să-și convingă viitoarea noră să poarte o diademă – chiar cerându-le apropiaților să intervină în acest sens -viitoarea mireasă gândindu-se să-și pună flori în păr, scrie Daily Mail de joi.
Toate florile din ziua nunții vor fi din grădinile britanice, chiar și cele de pe tortul de fructe glasate pregătit de celebra pati-serie a Fionei Cairns. Reprezentanții firmei conduse de Fiona Cairns au precizat că viitoarea mireasă a ales ca tortul de fructe să fie ornat cu 16 flori diferite și cu cele patru flori reprezentative pentru zona britanică (trandafirul englezesc, ciulinul scoțian, narcisa galbenă galeză si trifoiul irlandez).
Adepților diademei le-ar părea rău dacă mireasa n-ar profita de această ocazie unică de a alege din cea mai faimoasă colecție de bijuterii regale din lume. În ziua căsătoriei, Diana a purtat coronița familiei Spencer, deși regina îi oferise celebra diademă Cambridge cu perle și diamante, pe care tânăra mireasă a considerat-o prea grea.
Este confecționată din pietre prețioase primite ca dar de nuntă de regina Mary, soția lui George al V-lea, încrustate pe o diademă a mamei sale, ducesa de Cambridge. De când a murit prințesa Diana, se află într-un seif din Buckingham Palace.
Dacă mireasa va alege să poarte diadema Spencer, gestul se va adăuga la inelul cu safir și diamante primit de la prințul William, pe care prințul Charles i l-a dat Dianei în urmă cu 29 de ani, tot la anunțarea logodnei, precum și la ideea că tânăra pereche   s-ar putea stabili în vechea locuință a mamei mirelui, Kensington Palace. Viitoarea soacră a tinerei Kate Middleton, Camilla, a purtat două creații ale celebrului designer Philip Treacy când s-a căsătorit cu prințul Charles. Era însă a doua căsătorie și, de atunci, a purtat coronițe minunate, printre care diadema Durbar, creată pentru regina Mary, cu ocazia vizitei sale la Delhi, în 1911.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?