Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634
Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634

Incendii pe bandă rulantă


Pompierii din Panciu au intervenit, la finele săptămânii trecute, pentru a stinge un incendiu, izbucnit la proprietatea Emiliei O., din localitate. La fața locului au ajuns două mașini și opt subofițeri. Au ars acoperișul unei anexe, confecționat din lemn și cu învelitoare din plăci de azbociment, pe o suprafață de 150 metri pătrați, dar și lemne de foc, trei butoaie, o presă de struguri și alte bunuri depozitate în anexă, precum și plantele furajere aflate în podul anexei. Cel mai probabil, incendiul a fost provocat de un scurtcircuit electric, produs de un cablu electric defect.
Arderile necontrolate nu au lipsit nici ele. În perioada 2-3 aprilie, pompierii au fost solicitați, prin intermediul numărului unic de urgență 112, să intervină pentru localizarea și lichidarea a șase arderi necontrolate, produse pe raza administrativ-terito-rială a municipiului Adjud și a orașelor Odobești și Panciu, precum și pe raza comunelor Vidra și Cârligele. În urma acestor arderi necontrolate, a ars vegetație uscată pe o suprafață de 11 hectare.
Pompierii de pe echipajele SMURD au intervenit și ei pentru soluționarea a opt si-tuații medicale de urgență. S-a intervenit în Focșani și Adjud, dar și în comunele Jariștea, Gologanu și Homocea. Paramedicii din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani și Secției de Pompieri Adjud au acționat pentru acordarea primului ajutor calificat și transportul pacienților la spital, unde aceștia au fost preluați de medicii de gardă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?