Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633

Suspectat de furt, vrea în libertate


Unul dintre tinerii arestați în urmă cu mai bine de o săptămână, pentru comiterea mai multor furturi din locuințe, a formulat cerere de eliberare provizorie pe cauțiune. George Cutinică a fost arestat pentru 29 de zile în data de 9 martie. Nu-i priește răcoarea, așa că ar vrea în libertate.
Potrivit anchetatorilor, tânărul de 21 de ani ar fi făcut parte dintr-un grup de trei persoane care, începând cu luna decembrie 2010 și până la începutul lunii martie a.c., ar fi spart mai multe locuințe, din care ar fi sustras bunuri de peste 50.000 de lei. Tinerii au fost prinși în urma unor percheziții, în timpul cărora au fost recuperate și unele bunuri furate.
Potrivit polițiștilor, George Cutinică și Aurelian Răducan, ambii arestați preventiv, împreună cu Iulian Lovin, față de care pro-punerea de arestare preventivă a fost respinsă, ar fi intrat în cel puțin opt case de vacanță, cele mai multe din Bolotești.
Cum casele erau nelocuite, băieții forțau ușile sau geamurile și luau din acestea cam tot ce le pica la mână. Se pare că prada era încărcată în mașina lui Cutinică și apoi oferită spre vânzare unor prieteni.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?