Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615
Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615

Primăria primeşte dosare pentru ANL


Adjudenii au început să depună, la primărie, dosarele pentru obținerea unei locuințe ANL. Administrația publică locală va da în folosință, în această vară, încă 60 de locuințe ANL, fapt ce îi bucură mult pe cei care stau cu chirie sau cu părinții.
Toți cei care doresc o garsonieră sau un apartament, trebuie să îndeplinească toate condițiile prevăzute de lege. Solicitanții locuințelor ANL au nevoie de următoarele acte: actul de identitate, în copie și în original, declarații autentificate la notar din care să rezulte că titularul cererii și ceilalți membri ai fa-miliei acestuia, respectiv soț/soție, copii și/sau alte persoane aflate în întreținerea acestuia, nu dețin și nu au deținut o altă locuință în proprietate și/sau să nu fie beneficiarul unei alte locuințe cu chirie, proprietate de stat, proprietate a unității admi-nistrativ-teritoriale sau a unității în care își desfășoară activitatea, în municipiul Adjud. De asemenea, mai au nevoie și de o ade-verință de la locul de muncă. Pot depune orice alte acte din care să rezulte că solicitantul își desfășoară activitatea profesională pe durată nedeterminată, în Adjud.
Adjudenii sunt foarte mulțumiți că pot obține o locuință, pe care mai târziu o pot cumpăra. „Am venit să depun un dosar pentru a obține o locuință ANL deoarece stau cu părinții, împreună cu soțul, și e foarte greu. Am dori să avem propriul nostru spațiu și poate vom avea noroc”, a spus Iulia, din Adjud.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?