Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Pregătirile de mărţişor, pe ultima sută de metri


Primele zile de primăvară se apropie și vânzătorii de mărțișoare au intrat în cursa pentru ocuparea celui mai bun loc din Piața Moldovei sau de pe străzile circulate din municipiu. Bărbații vor căuta în primele zile ale lunii martie mărțișoare pentru soții, iubite, fiice sau simple prietene. Vânzătorii de ocazie în schimb, vor încerca să le încânte ochii cu mărțișoare cât mai colorate și cât mai elegante. Până în prezent, la primăria Focșani au fost depuse 25 de solicitări pentru închirierea unui loc în zona Pasajului din Piața Moldovei sau în fața Complexului din Cartierul Sud. „Majoritatea soli-citărilor sunt pentru 20-24 februarie până pe 1 martie. Primim cereri și pentru perioada 7-8 martie, dar încă nu există. Locațiile sunt ca și în anii precedenți, Pasajul Moldovei și în fața Complexului din Sud”, ne-a declarat Diana Grosu, din cadrul Primăriei Focșani.
Prețul pentru un metru pătrat de teren ocupat în această perioadă este de 9 lei, iar pentru închiriere este nevoie de certificat de înregistrare, certificat constatator ORC, o cerere tip de la primărie, copie după actul de identitate și o chitanță care să demonstreze plata sumei pentru spațiul închiriat. Cererile încă se mai primesc și asta pentru că locurile disponibile nu au fost în totalitate ocupate.
În anii precedenți, au fost prezenți aproximativ 30 de vânzători în Pasajul din Piața Moldovei și cinci în fața Complexului Sud.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?