Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Octogenară violată şi tâlhărită


O femeie de 80 de ani, din comuna Poiana Cristei, a fost violată și tâlhărită în noaptea de duminică spre luni, de un localnic. Suspectul a fost găsit, luni dimineață, chiar în casa femeii, de către fiica acesteia, care a sunat la poliție. La cel mult două ore de la sesizare, bărbatul a ajuns pe mâna oamenilor legii pentru a fi audiat, el fiind reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore.

Polițiștii din comuna Poiana Cristei au fost sesizați ieri, în jurul orei 10.00, cu privire la faptul că o femeie de 80 de ani, din localitate, a fost violată și tâlhărită. Totul s-a petrecut în noaptea de duminică spre luni, chiar în casa femeii. Bărbatul a intrat în locuința acesteia fără drept și a obligat-o să întrețină relații sexuale cu el. După ce și-a satisfăcut poftele carnale, suspectul a mai rămas ceva vreme în casa victimei. El a fost găsit de fiica bătrânei, ieri dimineață, care a sunat la poliție. Înainte de a pleca, suspectul i-ar fi luat bătrânei și un telefon mobil, motiv pentru care este cercetat și pentru tâlhărie.
La scurtă vreme după sesizare, polițiștii din comună l-au identificat și pe principalul suspect. Acesta se numește Costel Mihai, are 35 de ani și este din comună. Bărbatul a fost adus la sediul IPJ pentru a fi audiat, fiind reținut. „La 7.02.2011, polițiștii din Poiana Cristei au fost sesizați de către V. Verginica, de 39 ani, din aceeași localitate, despre faptul că în noaptea de 06/07.02.2011, în jurul orelor 23.30, mama sa, D. Georgeta, de 80 ani, ar fi fost victima infracțiunilor de viol și tâlhărie, comise de către M. Costel, de 35 de ani, din localitate. La fața locului s-a deplasat echipa de cercetare care a stabilit că suspectul a pătruns în locuință prin forțarea ușii de acces și pro-fitând de faptul că aceasta locuia singură, prin acte de violență a întreținut raport sexual normal, după care a sustras un telefon mobil, marca Nokia, aparținând bătrânei. Suspectul a fost identificat în cursul dimineții de polițiști pe raza localității și urmează a fi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Focșani cu propunere de reținere sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol și tâlhărie”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Vrancea.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?