Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Mașini furate și avariate


Două mașini au fost furate duminică, fiind găsite avariate. Una dintre acestea aparține unei persoane din Movilița, iar cealaltă unei persoane din Fitionești.
Prima sesizare a venit la ora 11.00, de la Fitionești. Atunci, oamenii legii au fost anunțați că o autoutilitară este avariată la intrarea în curtea unui localnic. În urma verificărilor, oamenii legii au stabilit că autoutilitara a fost sutrasă de un tânăr de 20 de ani, din localitate, care s-a oprit cu ea în stâlpii de la poarta unui localnic. În plus, oamenii legii au mai stabilit că tânărul care a condus autoutilitara nu are permis de conducere. „La data de 3 august a.c., ora 11.10, polițiștii din Fitionești au fost sesizați despre faptul că o autoutilitară este avariată la intrarea în curtea lui A. Leonte din localitate, iar conducatorul auto nu se află la fața locului. În urma primelor verificări efectuate, s-a constatat faptul că V. Alin, de 20 ani, a sustras autoutilitara și a condus-o pe raza satului Fitionești,  până când a intrat în coliziune cu stâlpii porții lui A. Leonte. Totodată polițiștii au mai stabilit faptul că V. Alin nu este posesor de permis de conducere. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului„, ne-a precizat inspectorul principal Bogdan Toader, purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea.
    Un caz similar a fost înregistrat la Movilița. O femeie a sunat la poliție și a reclamat faptul că mașina sa nu mai este în parcare. În urma verificărilor, autoturismul a fost găsit, dar nu așa cum fusese lăsat în parcare, ci avariat. Autorul a fost identificat de polițiști, dar nu a fost de găsit. „La data de 3 august a.c., ora 11.28, polițiștii din Panciu au fost sesizați de B. Mariana, de 34 ani, din comuna Movilița, despre faptul că N. Daniel, de 34 ani, din orașul Panciu, i-a sustras din parcare autoturismul proprietate personală. În urma cercetărilor efectuate autoturismul a fost găsit, acesta  prezentând avarii în partea stângă față, survenite în urma coliziunii cu un gard din beton. Persoana bănuită de săvârșirea furtului a părăsit locul accidentului și se sustrage cercetărilor. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului”, a adăugat inspectorul principal Toader.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?