Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630
Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630

Simpozion pentru profesori


Profesorii, dar și personalul auxiliar din județ, dornici să își prezinte ideile în fața unor cadre didactice de renume din țară, sunt așteptați să se înscrie în vederea participării la cea de-a XXIII-a ediție a Simpozionului „Preuniversitaria”, ce se va organiza la Cluj, pe data de 19 martie. Cei interesați trebuie să completeze și să depună la dosar talonul de înscriere, însoțit de lucrarea pe care intenționează să o prezinte în format electronic, până pe 1 martie.
Pentru secțiunea Creativitate în educație – exemple de bună practică, lucrările vor fi depuse la adresa apetri@ccdcluj.ro. În cadrul celei de-a doua secțiuni, respectiv Competențe, Valori și Atitudini prin Activități, lucrările vor fi trimise la adresa iiepure@ccdcluj.ro. Nu în ultimul rând, la secțiunea Proiecte Educaționale – Exemple de bună practică, lucrările vor fi atașate pe adresa de e-mail dilea@ccdcluj.ro.
Taxa de participare la simpozion este de 40 lei, sumă ce va putea fi achitată prin virament în contul Casei Corpului Didactic din Cluj. Toți participanții vor primi din partea organizatorilor o mapă, conținând programul activităților din data de 19 martie, un disc cu toate lucrările prezentate, o diplomă de participare și nu în ultimul rând, o masă caldă. De asemenea, cele mai interesante lucrări vor fi publicate în revista editată de Casa Corpului Didactic din Cluj.
Informații suplimentare despre acest simpozion găzduit la Cluj se pot obține accesând site-ul Casei Corpului Didactic „Simion Mehedinți” din Focșani la adresa www.ccdfocsani.ro, secțiunea noutăți sau pagina de internet a Casei Corpului Didactic din Cluj, la adresa www.ccdclu.ro, secțiunea noutăți.
Profesorii sau personalul auxiliar din învățământ care nu au realizat lucrări, dar care vor să asiste la simpozion sunt așteptați să se înscrie în limita a 15 locuri. Oferta este atractivă, așa că toți cei interesați trebuie să se grăbească dacă mai vor să prindă un loc.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?