Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Boicotul şoferilor, un mare fâs


Boicotul benzinarilor, care ar fi trebuit să aibă loc în primele trei zile ale acestei săptămâni, s-a dovedit un mare fâs. Ieri, la orele amiezii, la benzinăria care a fost blocată de două ori de șoferi, în cursul săptămânilor trecute, era coadă la pompe. Cu toate că în zilele de 17, 18 și 19 ianuarie s-au dat mesaje pe telefoanele mobile, s-au postat anunțuri pe rețelele de socializare și s-au purtat discuții pentru ca nimeni să nu alimenteze, acest lucru nu s-a întâmplat.
Protestatarii spun că se așteptau ca majoritatea șoferilor să nu fie solidari, astfel că rezultatele nu sunt surprinzătoare. În aceste condiții, conducătorii auto nu au mari speranțe că prețul per litru de combustibil va scădea, motiv pentru care unii dintre „sabotori” au renunțat la a mai organiza manifestări. „Ne așteptam. Lumea are nevoie și trebuie să alimenteze. Nu știm în viitor dacă vom mai face proteste în benzinării”, ne-a declarat Cosmin Ion, din Focșani.
Nici discuțiile pe forumuri nu mai sunt la fel de unite, ca la început. Unii dintre participanți au hotărât să înăbușe boicotul, iar alții au dus discuțiile în derizoriu.
Ultimul protest pe care l-au susținut consumatorii de combustibil a fost vineri, 14 ianuarie, când au blocat benzinăria din Ba-riera Mărășești. Atunci au alimentat cantități mici de combustibil, pe care le-au plătit cu „galbeni”. Cu toate că la început șoferii păreau hotărâți să lupte cu prețul benzinei, la mai puțin de o lună de la ultima scumpire au renunțat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?