Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Un nou ocol silvic privat în Vrancea

Marii proprietari de pădure își fac un ocol silvic privat care să presteze servicii silvice. La începutul acestui an a fost finalizată procedura pentru înființarea unei noi asociații de proprietari de pădure, Montibus VN. Printre membrii fondatori ai Asociației Proprietarilor de Păduri MONTIBUS VN se află Obștea Tulnici, cu o mică suprafață de pădure, dar și firme din Sibiu care dețin pădure în Vrancea sau și urmașii fostului bancher din perioada interbelică, Nicolae Chrissoveloni. Pasul următor a fost înființarea unui ocol silvic privat, denumit Ocolul Silvic Munții Vrancei. Acesta va asigura serviciile silvice pentru pădurile membrilor asociației. Dispune înscrierea în Registrul Asociaţiilor şi Fundaţiilor aflat la grefa Judecătoriei Focşani a modificării Statutului Asociației Proprietarilor de Păduri MONTIBUS VN cu privire la componența Asociației ca urmare a aderării următorilor membrii: Obștea de Moșneni Tulnici, Agri Holzinvest SRL, Terra Intermed SRL, Tsatsos Irina Marina, Manou Elena Sibila, Averof Evangelos și Chrissoveloni Ion Nicolae, se arată în decizia magistraților de la Judecătoria Focșani.

Obștea de Moșneni Tulnici a intrat în asociere cu o mică suprafață de pădure, iar  Agri Holzinvest și Terra Intermed sunt firme din Sibiu, cu acționariat german, care au cumpărat pădure în Vrancea. Tsatsos Irina Marina, Manou Elena Sibila, Averof Evangelos și Chrissoveloni Ion Nicolae sunt moștenitorii lui Nicolae Chrissoveloni. Finul de botez al reginei Maria, Nicolae Chrissoveloni este cunoscut drept cel care a salvat Banca Chrissoveloni după Marea Criză Economică din 1929-1933.

1 COMENTARIU

  1. …….ERATA: A se citi „Ocolul Silvic Fratii Jderi” in loc de „Ocolul Silvic Muntii Vrancei”………………Termite din toate tarile, uniti-va!!!!!!!!!!……………….
    ……….Viva el Presidente TALPABUS !!!!!!!!!!…………….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?