Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Reţinut pentru furt din locuinţe


Un tânăr cu mâna lungă, din Vânători a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore pe bază de ordonanță. Luni, polițiștii din Focșani l-au identificat pe Costel P., de 25 de ani, pe care îl suspectează de comiterea a două furturi din locuințe. Tânărul a dat ambele spargeri în luna decembrie a anului trecut.
În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că suspectul intra în imobile prin efracție și în timpul celor două spargeri a reușit să fure bunuri în valoare de 5.000 lei.
Costel P. a fost reținut pe bază de ordonanță, iar noaptea de luni spre marți și-a petrecut-o în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea. Ieri, el a fost dus în fața instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.
Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili întreaga activitate infracțională a tânărului din Vânători. Åži polițiștii din Măicănești fac cercetări cu privire la o faptă de furt.
În urmă cu câteva zile, polițiștii din comună au organizat și desfășurat o acțiune în timpul căreia l-au prins în flagrant pe Nicolae C., de 29 de ani, din comuna Tătăranu, în timp ce demontase cu ajutorul unei securi un transformator electric și tăia bobinajul din cupru și aluminiu al acestuia. Transformatorul alimenta cu energie electrică stația SSP, numărul 10.
Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările cu suspectul în stare de libertate pentru documentarea întregii activități infracționale și pentru recuperarea prejudiciului creat de tânăr.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?