Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Teo Trandafir pleacă să se trateze într-o clinică din Viena


Deputatul PDL Teo Trandafir va merge să se trateze într-o clinică din Viena, în prezent ea fiind internată la Spitalul Elias din Capitală, cu diagnosticul de pancreatită acută. Managerul Spitalului Elias, Doina Dimulescu, a declarat, luni, că Teo Trandafir se simte mai bine și „este în discuție plecarea ei la Viena”, pentru tratament în altă clinică.
Întrebată de ce ar trebui să plece Teo Trandafir pentru tratament la Viena, Dimulescu a răspuns: „În general, la noi lipsesc multe”.
Potrivit showbiz.ro, Teo Trandafir și-a postat pe contul de Facebook: „Fetele mele dragi, mâine vizitez Viena! Ce să vă aduc?”.
Teo Trandafir a fost internată în 6 ianuarie la Spitalul Elias, la secția de Gastroenterologie, cu diagnosticul pancreatită acută. Ea ajuns la spital după ce timp de două zile nu s-a simțit bine.
„Doctorii m-au băgat la perfuzii direct, mi-au zis că trebuie să mănânc de trei ori pe zi, la ore fixe, să dorm mai mult. Mi-au spus că trebuie să duc o viață mai organizată și să-mi respect orele de masă și somn. M-au burdușit cu rețete și am rămas sub atenția lor în perioada următoare”, declara Teo Trandafir pentru showbiz.ro, după ce a fost internată în spital.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?