Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Disponibilizări la IPJ


Inspectoratul Județean de Poliție Vrancea își desfășoară activitatea fără câteva zeci de oameni. Potrivit inspectorului șef al IPJ Vrancea, comisarul șef Ionel Popescu, în acest moment, la nivelul instituției sunt 64 de funcții vacante. Deși mai este nevoie de oameni, se vor face disponibilizări odată cu reorganizarea Inspectoratelor de Poliție Județene.
Munca celor 64 de oameni care ar trebui să fie încadrați este făcută de alte persoane și chiar dacă numărul polițiștilor nu este suficient pentru nevoile pe care cetățenii le au, vor mai pleca și alții. Comisarul șef Ionel Popescu a recunoscut că vor fi oameni care vor pleca, dar că acest lucru se va întâmpla după criterii bine stabilite de Inspectoratul Gene-ral al Poliției Române. „Odată cu reorganizarea, vor fi și disponibilizări, dar numărul celor care vor pleca va fi foarte mic. Deocamdată nu se știe exact ce și cum, se va stabili în perioada următoare, cel mai probabil până la sfârșitul acestui trimestru”, a afirmat comisarul șef Ionel Popescu.
Anul trecut, din sistem au plecat 20 de polițiști. Unii dintre ei au ieșit la pensie, în timp ce alții au preferat să-și caute alte locuri de muncă. Totodată, la IPJ Vrancea, în anul 2010 au venit nouă ofițeri noi, dar și 33 de agenți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?