Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Angajaţii SAJ au înfiinţat asociaţia non-profit „Salvaţi o viaţă!“


Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Vrancea, împreună cu sindicatul Ambulanței, au înființat asociația non-profit „Salvați o viață!”. Prin intermediul acesteia, se dorește convingerea cetățenilor să direcționeze cei 2% din impozit către asociație. Banii ar urma să fie folosiți pentru realizarea a mici acte caritabile, dar și pentru a cumpăra materiale didactice și aparatură medicală necesară SAJ Vrancea. Potrivit medicului Cristi Onia, managerul SAJ Vrancea, toți angajații ambulanței sunt membri fondatori ai asociației. „Toți angajații sunt membri fondatori ai asociației. Cu fondurile pe care le vom strânge, dorim să facem mici acte de caritate, în special copiilor și bătrânilor defavorizați. În plus, dorim să achiziționăm materiale didactice pentru angajați, inclusiv aparatură medicală, astfel vom reuși să creștem calitatea serviciilor pe care le oferim. Serviciul Județean de Ambulanță este temelia sănătății”, a precizat medicul Cristi Onia, managerul SAJ Vrancea.
Președintele asociației „Salvați o viață!” este juristul Emilia Åžtefănescu, care îi îndeamnă pe cetățenii județului Vrancea, dar și pe reprezentanții firmelor și societăților comerciale ori persoanele juridice să direcționeze cei 2% din venit către această asociație, pentru că doar cu ajutorul lor foarte multe persoane vor fi ajutate. „Vrem să ajutăm persoanele defavorizate, asigurate sau nu, și avem în vedere, în principal, copiii și bătrînii. De asemenea, dorim să îmbunătățim finanțarea la nivelul aparaturii medicale și să profităm de oportunitățile care vor apărea pe parcursul timpului. Această asociație este un scop caritabil de bun augur pentru județul nostru, mai ales în aceste timpuri de criză, când bugetul unităților sanitare este infim”, a afirmat Emilia Åžtefănescu.
Asociația „Salvați o viață!” dorește să ajute și personalul medico-sanitar pentru formarea profesională de calitate, prin achiziționarea de materiale didactice necesare, cum ar fi manechine de resuscitare, cărți, realizarea de cursuri de pregătiri, pentru că doar în acest fel, calitatea actului me-dical va fi una de mare clasă. „Ideea de bază e să fim sprijiniți de firme, societăți comerciale și persoane fizice prin donarea de cei 2 % din venit, care se duc la bugetul de stat dacă nu vor fi direcționați către această asociație. Dorim celor care vor dori să contribuie, și nu numai, un An Nou plin de fericire și sănătate!”, a adăugat Emilia Åžtefănescu.
De asemenea, trebuie precizat că asociația „Salvați o viață!” are scop caritabil întru-totul, iar fondurile vor fi folosite strict pentru acțiuni de ajutorare a persoanelor defavorizate, dar și în alte acțiuni cu scop medical.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?