Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Barack Obama strânge singur fecalele câinelui său


Președintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, a mărturisit că el este cel care strânge fecalele câinelui său, Bo, în serile când îl plimbă prin grădina Casei Albe. Obama, care a făcut o vizită surpriză la o școală din Arlington, în apropiere de Washington, pentru a le citi școlarilor fragmente din cartea sa „Of thee I sing”, le-a răspuns copiilor la mai multe întrebări.
Astfel, un elev l-a întrebat pe președintele Obama dacă îi face plăcere să se plimbe prin Casa Albă. Întrebarea l-a amuzat pe Obama, care a declarat că nu se plimbă prea mult, deoarece lucrează foarte mult. Totuși, președintele american a mărturisit că se plimbă prin grădină, alături de câinele lui, Bo, și că uneori chiar strânge fecalele acestuia. „Câteodată alerg cu Bo, dar uneori trebuie să îi strâng fecalele”, a declarat Obama, copiii având o reacție de scârbă. „Nu vreau să las așa ceva pe iarbă. Dacă aveți un câine, trebuie să îl plimbați, dar și să strângeți după el”, i-a învățat Obama pe copii.
Aceste declarații ale președintelui american vin la două luni după cele ale predecesorului său, George W. Bush, care a declarat că, după ce și-a încheiat mandatul la Casa Albă, s-a confruntat cu o situație nouă pentru el: să strângă fecalele câinelui său Barney.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?