Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Expertize care se lasă aşteptate


Åžoferul vinovat de moartea fiului viceprimarului din Biliești nu a fost încă trimis în judecată. Dosarul se află în lucru la poliție, la Cercetări Penale. Potrivit reprezentanților IPJ, în acest caz încă se mai fac expertize.
Reamintim că la finele lunii septembrie, Valeriu Mihalache, de 42 de ani, fiul viceprimarului din comuna Biliești, a decedat în urma unui accident de circulație, produs pe E85, în zona Pieței din Urechești. Un tânăr de 23 de ani, din Adjud, Ionel Gherasim, în timp ce se afla la volanul unui tir încărcat cu hârtie, din cauza vitezei a pătruns pe contrasens și a izbit frontal o dubiță care circula regulamentar. În urma impactului violent, dubița a fost făcută acordeon, iar șoferul nu a mai avut nicio șansă de supraviețuire. După impact, tirul a lovit și o mașină de poliție, care era oprită în apropiere de piața de struguri de la Urechești. A fost la un pas de a-i accidenta și pe cei doi polițiști, care erau lângă autotu-rism. După ce a ras tot ce a găsit în cale, tirul s-a răsturnat în șanț, iar în cădere a mai avariat alte două autotu-risme. Încărcătura din tir, respectiv hârtie, s-a împrăștiat în toată piața. Åžoferul tirului a ieșit din mașină pe geam și a fost preluat de un echipaj de la ambulanță pentru a primi îngrijiri medicale.
Autoturismul marca Dacia Logan, din dotarea Postului de Poliție Cârligele, a fost serios avariat, iar oamenii legii care erau lângă aceasta, au scăpat ca prin urechile acului. Unul dintre polițiști a fost tras de un cetățean care se afla prin zonă, pentru că altfel ar fi fost și el victimă a accidentului. Martorii au spus că atât duba cât și autoturismul au fost târâte câțiva metri de tir, iar urmele de frânare s-au întins pe zeci de metri. Aceștia povesteau, atunci, că au auzit o bubuitură puternică, iar când s-au uitat să vadă ce s-a întâmplat, au văzut cum tirul se izbea de tot ce îi ieșea în cale, până când s-a răsturnat în șanț. Vizitat de polițiști la spital, tânărul șofer era în stare de șoc și a spus că nu-și mai aduce aminte ce s-a întâmplat.
Polițiștii fac și acum cercetări în acest dosar și încă mai așteaptă rezultatele expertizelor. Oamenii legii mai au în lucru alte 20 de accidente mortale. 

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?