Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Hyundai ix20, oficial în România


Rețeaua de distribuție Hyundai Auto România pune la dispoziția clienților săi cel mai recent model al gamei europene – noul ix20. MPV-ul de clasă B vine în întâmpinarea așteptărilor publicului cu pachetul „5 Year Triple Care”, ce include cinci ani de garanție transmisibilă și fără limită de kilometri, cinci ani de asistență rutieră și cinci ani de verificări tehnice gratuite.
Proiectat și dezvoltat la centrul de cercetare – dezvoltare Hyundai din Rüsselsheim, Germania, ix20 este al doilea model european care adoptă noua linie de design Hyundai „sculptură fluidă”. Acest concept reunește trei calități esențiale ale unui design reușit: rafinament, di-namism și încredere.
Producția ix20 se desfășoară la cea mai nouă fabrică europeană Hyundai din NoÅ¡ovice, Republica Cehă. Noul model este disponibil în patru variante de motorizare Euro V: două pe benzină și două diesel, cu puteri cuprinse între 78 și 125 CP.
Clienții pot opta pentru transmisie manuală sau automată. ix20 întrunește cele mai recente tehnologii de siguranță activă și pasivă, în vederea asi-gurării unei protecții maxime pentru ocupanții săi.
Printre sistemele active se numără programul electronic de stabilitate ESP, sistemul anti-blocare la frânare ABS și asistența la pornirea în rampă HAC. Hyundai estimează că ix20 va deveni primul MPV de clasă B care va obține punctajul maxim de cinci stele la testele de impact Euro NCAP.
Reflectând piața în continuă schimbare și diversele priorități ale consumatorilor europeni, modelul ix20 oferă o gamă extinsă de dotări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?