Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Poliţişti transferaţi în capitală


Doi polițiști vrânceni au fost transferați temporar la Poliția capitalei. De astăzi și până pe 24 decembrie, ei vor acționa pentru asigurarea desfășurării unui trafic rutier fluent și sigur, în București. Unul dintre polițiști este de la Serviciul Poliției Rutiere, iar cel de-al doilea de la Biroul Rutier din cadrul Poliției municipiului Focșani.
Poliția Română a detașat 80 de polițiști, de la serviciile teritoritale de Poliție Rutieră din țară la Brigada Poliției Rutiere din București, pentru asigurarea desfășurării unui trafic rutier fluent și sigur. Măsura dispusă de Poliția Română, prin Direcția Rutieră, pentru perioada      13-24 decembrie, vine ca urmare a analizei situației operative din anii anteriori și urmărește asigurarea unui trafic rutier fluent și sigur în perioada premergătoare sărbătorilor de iarnă.
Cei 80 de polițiști detașați de la structurile Poliției Rutiere din țară vor acționa împreună cu polițiștii rutieri din Capitală, în special în punctele cu risc ridicat de accidente, în zona centrelor comerciale și la orele cu trafic intens pentru fluidizarea circulației, prevenirea blocajelor rutiere și a evenimentelor ne-gative. Specialiștii Poliției Rutiere analizează permanent dinamica traficului rutier și, în funcție de problemele care apar, vor fi mobilizate echipaje de poliție rutieră pentru asigurarea desfășurării în condiții optime a traficului rutier.
Detașarea polițiștilor rutieri s-a făcut cu sprijinul Primăriei Capitalei, care le-a asigurat cazarea și masa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?