Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

Patru persoane rănite în accidente


Un grav accident de circulație s-a produs ieri dimineață, în afara orașului Panciu. O tânără din București a intrat cu mașina într-un autoturism care circula regulamentar.
Potrivit polițiștilor, Elena Alina Ciupercă, din București, în timp ce conducea un autoturism marca Opel, nu a adaptat viteza la condițiile de carosabil umed, a  pierdut controlul asupra direcției de mers și a pătruns pe contrasens, unde s-a izbit de o Dacia, condusă regulamentar din sens opus de Sălvănel Puflea, de 37 de ani, din Panciu. În urma accidentului, a rezultat rănirea gravă a șoferului care circula regulamentar.
Accidentele se țin lanț. Numai sâmbătă, trei persoane au ajuns la spital după ce au fost victimele unor accidente de circulație. Astfel, sâmbătă, la ora 16.00, un grav accident de circulație s-a produs în comuna Broșteni. Dumitru C., de 56 de ani, din Odobești, în timp ce conducea un moped, într-o succesiune de curbe, pe carosabilul umed, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un pod din beton, rănindu-se grav. Polițiștii continuă cercetările în acest caz. În aceeași zi, un alt accident s-a produs pe strada Cuza Vodă din Focșani. Un copil de 7 ani a fost rănit ușor în timp ce traversa strada regulamentar. Neculai R., de 36 de ani, din Focșani, în timp ce conducea un autoturism, nu i-a acordat prioritate de trecere lui A. D., care traversa strada prin loc marcat și semnalizat corespunzător. Åži pe strada 1 Decembrie, o tânără care traversa strada regulamentar a fost lovită de o mașină. Adrian G., de 33 ani, din Focșani, în timp ce conducea un autoturism, a acroșat-o și accidentat-o ușor pe Oana L., de 21 ani, din Focșani, care traversa strada prin loc marcat și semnalizat corespunzător.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?