Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630
Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630

ULTIMA ORĂ! Accident pe DN2-E85, intersecția spre Ruginești; copil de 3 ani, transportat la spital


Un accident rutier s-a produs în această după amiază pe DN2, în apropierea localității Ruginești. Din primele informații, un autovehicul a încetinit ca să vireze stânga pe drumul județean, șoferul unui tir a pus frână ca să nu intre în el, moment în care a fost lovit din spate de un Ford galaxy, în care era un copil de 3 ani. În acest timp, din spate a venit o autoutilitară Ford, care a intrat în Ford-ul galaxy. În urma producerii coliziunii, minorul în vârstă de trei ani a suferit un atac de panică. Traficul pe sensul de mers Focșani-Adjud a fost blocat, în urma producerii evenimentului rutier.
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN2, la kilometrul 225, în comuna Ruginești, județul Vrancea, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme. Cauza producerii este nepăstrarea distanței de siguranță dintre autovehicule, iar în urma evenimentului a rezultat o persoană rănită, respectiv un minor în vârstă de 3 ani, care a fost transportat la spital. Traficul este oprit momentan pe sensul de mers Focșani – Bacău și se circulă pe celălalt fir, alternativ. Valorile de trafic sunt în ușoară creștere.
UPDATE!
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că circulația rutieră a fost reluată pe DN2, la kilometrul 225, în comuna Ruginești, județul Vrancea, după ce anterior se desfășurase pe un fir, alternativ, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme. În urma evenimentului a rezultat o singură victimă, care a fost transportată la spital. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?