Ediția: Duminică 2 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Duminică 2 iunie 2024. Nr. 6639

Şoferi fără permise de conducere


   Un bărbat din Slobozia Bradului a fost trimis în judecată de procurori, fiind acuzat că a condus pe drumurile publice fără a avea permis. Potrivit rechizitoriului prin care Maricel R., de 37 de ani, a fost trimis în judecată, pe 6 decembrie și 8 decembrie 2012, acesta a fost depistat în trafic la volanul unei mașini deși nu poseda permis. 
   Procurorii spun că sunt dovezi potrivit cărora pe 6 decembrie 2012, omul a condus pe un drum comunal, fiind surprins de camerele de luat vederi dintr-un peco. Două zile mai târziu, aflat la volanul aceluiași autoturism, el a fost oprit în trafic de polițiști. Åžoferul a încetinit, dar când a ajuns în dreptul echipajului a demarat, fiind nevoie ca polițiștii să îl urmărească. Aceștia au reușit până la urmă să îl oprească și atunci șoferul a recunoscut că de fapt nu poseda permis de conducere. 
   Procurorii l-au mai trimis în judecată pentru același gen de infracțiune și pe I. B., de 17 ani, din Odobești. Pe 13 septembrie 2012, acesta a condus pe drumurile publice un autoturism fără a poseda permis de conducere. Tânărul a fost oprit în trafic de un echipaj al Poliției, dar când a coborât din mașină a luat-o la fugă, la fel ca și pasagerul pe care îl avea pe scaunul din dreapta al autoturismului. Ulterior, a recunoscut comiterea faptei. 

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?