Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Directorul AJOFM caută şomerii… pe net


Directorul executiv al Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Vrancea, Iozefina Iaru, este un funcționar public foarte ocupat. Nu cu derularea de proiecte în satele și orașele pline de șomeri, directorul e ocupat…cu internetul. Åži-a făcut cont pe Netlog așa că în curând ne putem aștepta și la alte rețele de socializare, poate chiar și la un blog.
Directorul șomerilor din județ este atât de interesat de persoanele care își caută un loc de muncă din Vrancea încât pare că s-a hotărât să îi găsească și în spațiul virtual. Așa că a facut un cont pe site-urile de socializare, unde să posteze și propria fotografie. Nu de altceva, dar să nu fie confundată de vreun șomer care caută consiliere pentru găsirea unui serviciu. Un alt motiv pentru realizarea contului poate fi nevoia Iozefinei Iaru de a-și găsi sufletul pereche, cunoscut fiind faptul că este domnișoară.
Directorul AJOFM are și 10 prieteni în spațiul virtual, printre care și o nepoată, fiica fratelui Nicolae Iaru.
Iozefina arată pe Netlog că este născută în luna martie a anului 1966, iar limba principală vorbită este româna. La categoria limbi străine profilul nu este completat. Cu toate că beneficiază de nenumărate poze la fiecare conferință pe care o susține, Iaru are o singură poză postată, în subsolul căreia domnișoara scrie simplu: „eu”. Totodată, Iozefina mai arată că este fan Fatima – Ana Roberto.
Din august 2009 și până în prezent, doar 30 de vizitatori au deschis profilul „directoarei șomerilor”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?