Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Porsche Cayman Clubsport debutează oficial luna aceasta


Porsche va dezvălui în cadrul Salonului Auto de la Paris cel mai rapid Cayman din istorie. Este vorba despre versiunea Clubsport, echipată cu 340 de cai și mai ușoară cu până la 80 de kilograme.
După lungi insistențe și speculații, Porsche a confirmat lansarea unui nou model cu motor central în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, programat la mijlocul acestei luni. Declarația oficialilor din Stuttgart alimentează astfel scenariile potrivit cărora vedeta standului german va fi versiunea Clubsport a modelului Cayman, anticipată deja de mai multe voci din interior.
Noul derivat al gamei va avea la bază versiunea Cayman S, pusă în mișcare de un propulsor boxer cu șase cilindri, de 3.4 litri, capabil să ofere o putere totală de 340 de cai. Spre deosebire de versiunea din care derivă, Cayman Clubsport va renunța la aproximativ 75-80 de kilograme, mulțumită folosirii din abundență a fibrei de carbon la nivelul caroseriei.
Modificările vor ajuta sportiva germană să țintească un timp de accelerare de la 0 la 100 de km/h mai mic de 5 secunde.
La nivel estetic, Cayman Clubsport se va individualiza prin garda la sol redusă cu 20 de mm, prin modificările este-tice și cele aerodinamice, prin jantele cu design special și prin vinilurile aplicate pe caroserie, asemănătoare celor de pe fratele mai mare 911 GT3.
Alături de noul Cayman Clubsport, Porsche va expune la salonul american și noile 911 GTS și 911 Speedster, prezentate deja în premieră mondială la Salonul Auto de la Paris din această toamnă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?