Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624
Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624

Deblocare de uşă în Focşani


Pompierii focșăneni au intervenit, joi, pe strada Aleea Echității pentru a debloca ușa unui apartament situat la etajul al IV-lea. S-a acționat cu o scară de fereastră și două cordițe de salvare din dotarea autospecialei. Pompierii au ajuns în apartament pe geamul de la dormitor și au deblocat ușa prin interior.
Echipajele SMURD au intervenit și ele pentru soluționarea a două situații medicale de urgență. Prima intervenție a fost la ora 8.10, în localitatea Câmpineanca. Paramedicii i-au acordat primul ajutor lui Costică B., de 74 de ani, care era inconștient, fiind bolnav de astm bronșic și apoi l-au transportat la spital. Cea de-a doua solicitare s-a primit în jurul orei 18.40, iar un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani a intervenit în localitatea Bolotești pentru acordarea primului ajutor medical victimei unui accident rutier, care prezenta traumatism la membrul superior drept.
Pirotehniștii au intervenit și ei în localitatea Garoafa de unde au ridicat două proiectile explozive de calibru 122 de milimetri. Muniția neexplodată a fost ridicată și transportată în condiții de siguranță la depozitul special amenajat în vederea distrugerii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?