Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Falun Dafa, întâlnire în Focşani


Practicanții Falun Dafa din Vrancea s-au întrunit, sâmbătă, la Galeriile de Artă din Focșani, pentru a treia oară în acest an. Aproximativ 20 de persoane au aflat de la Cristina Furman, vicepreședintele Falun Dafa România, câteva principii pe care practicanții trebuie să le respecte. Printre acestea se numără faptul că nu trebuie să cotizeze sub nicio formă, întrucât activitățile se desfășoară sub formă de voluntariat și trebuie să se îmbine practicarea exercițiilor fizice cu meditațiile.
Întâlnirea practicanților Falun Dafa a fost posibilă datorită lui Gabriel Nedelcu, președintele Centrului de Voluntariat Odobești, care a devenit și coordonatorul Falun Dafa la nivelul județului Vrancea. Membrii au promis că se vor reîntâlni la o nouă sesiune de discuții libere miercuri, la Sinagoga Evreiască, unde vor avea loc o serie de cursuri de cultură ebraică.
De asemenea, în cursul săptămânii viitoare, seniorii de la Asociația Pensionarilor condusă de Nicolae Zamfir, se vor întâlni cu un grup de tineri ai centrului de Voluntariat Odobești.
Falun Dafa este o practică spirituală în care nu se slăvește o zeitate și nu se fac liste cu membri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?